Sol Gironès

Empresa dedicada a fer instal.lacions solars, fotovoltaica i tèrmica. A Solgironès, donem una gran importància a la qualitat i a la fiabilitat dels productes que utilitzem.
www.solgirones.com

Marbres Canigó

A Marbres Canigó treballem tant, amb material nacional com d'importació, controlant el procés desde la creació de una idea fins la seva materialització, sempre en col·laboració amb el client, i amb bon gust i professionalitat.
www.marbrescanigo.com

Clínica image

Clínica Image Girona, inaugurada el 1992, és el centre de cirurgia major ambulatòria, acreditat per la Conselleria de Sanitat de la Generalitat de Catalunya.
clinicaimage.com

Bidquo

/
Un mercat virtual de serveis de transport, i et permetrà, fàcil i còmodament, aconseguir un preu més atractiu per als transports i enviaments; sense cap cost. http://bidquo.com

Tour Virtual

/
Un Tour Virtual 360º és una solució multimèdia que crea sorprenents experiències de recorreguts virtuals interactius del seu negoci, propietat o punt d'interès. Permet a l'usuari una exploració en profunditat del lloc en un únic i innovador entorn visual interactiu. Simple i efectiu. http://www.tourvirtual.cat