Slide background

eCommerce, s’imagina un món sencer com a mercat?

Instal·lació, configuració i adaptació de Prestashop. A Akanweb estem capacitats per instal·lar el seu negoci virtual a internet, en un entorn on tots els usuaris del món podran comprar els seus productes, d’una manera ràpida i segura.

Internet té més de 1,582,000,000 usuaris, 297,001,040 corresponent a la Unió Europea i 25,623,329 a Espanya. Actualment es calcula que hi ha més de 186.000.000 pàgines webs a la xarxa.

Internet està esdevenint en una nova eina de negoci i en una nova forma de gestionar els processos empresarials. Dintre del camp de la internacionalització de les empreses, Internet també està obrint una porta cap a una globalització de productes i serveis, on només les empreses preparades per a acceptar aquest fet, podran evolucionar i competir en aquest nou entorn econòmic.

El comerç electrònic està esdevenint un aspecte clau per a la internacionalització de l’empresa.

Actualment el comerç electrònic és molt important en el camp de l’exportació ja que a més de facilitar les transaccions comercials entre clients i proveïdors, fa més eficient i ràpid el procés de comercialització, considerant-se aquest un factor fonamental per al comerç internacional. Entenem per comerç electrònic, la compravenda de productes i/o serveis a través de xarxes públiques i privades i la realització de les transaccions de forma remota.

Per més informació posis en contacte amb nosaltres